Daglig leder fratrer sin stilling ved Stange Sportsklubb

Postet av Stange Sportsklubb den 17. Feb 2023


Vi vil informere om at daglig leder Espen A. Borgersen fratrer sin stilling etter 5 år ved Stange Sportsklubb. I denne perioden har klubben vokst i antall medlemmer og idrettsgrener. Espen var den første som ble ansatt som daglig leder i klubben, som tidligere kun var drevet av frivillige.

- Daglig leder har skapt mange gode øyeblikk og aktiviteter for våre medlemmer. Klubben drar med seg erfaringer videre, som vil komme til nytte for utvikling og fremtidige planer for klubben, sier styreleder Jonas Hasselgren.

Hovedlaget/-styret ved Stange Sportsklubb setter nå i gang prosessen med å finne hans etterfølger. Det skjer mye positivt ved sportslig utvikling i klubben, samt utvikling av idrettsparken med bl.a. planer om å bygge en storhall. Styret ønsker å bruke tiden godt ved denne prosessen, sammen med våre undergrupper, for å definere fremtidige behov og oppgaver som skal løses av en administrasjon.

- Kravene for å drive en klubb er stadig i endring og Stange Sportsklubb vokser i takt med befolkningen i Stange sentrum. Vi ønsker å ivareta klubben og alle dens medlemmer på best mulig måte. Derfor er det viktig at vi tar med oss erfaringene og skaper en god struktur for fremtiden til klubben, understreker Hasselgren.

Vi ønsker Espen A. Borgersen lykke til videre!


Med vennlig hilsen hovedlaget/ -styretKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.