Spennende sesongavslutning for Stasjonsgutta

Postet av Stange Sportsklubb den 14. Okt 2019

Det ligger an til en meget spennende sesongavslutning for Stange Sportsklubbs A-lag. Elverum 2 har etter kveldens hengekamp mot Nes mulighet til å ta over tabelltoppen foran årets siste seriekamp. Stasjonsgutta møter Rena på Frenningbana mens Elverum 2 tar i mot Hernes. Avspark 14:00 førstkommende lørdag.

Om Hernes tar poeng fra Elverum 2 og våre beste menn slår Rena blir det kvalifiseringskamp(er) om opprykk til 4. divisjon. Motstander avhenger av sluttabellen i 3.divisjon. Det kan bli Ottestad... Eventuelt Moelven, Sander eller Furnes. Om det blir semifinale + finale, eller kun finale, avhenger av antall Indre Østland-lag som rykker ned fra 3. divisjon.

Seriemester i 5.divisjon avd. 2 vil også spille om kretsmesterskap i dobbeltoppgjør mot Dokka.

Hernes er det eneste laget som har slått Elverum 2 i 2019. Hernes fratok serieleder Løten muligheten til opprykk i siste seriekamp i 2016. Under fjorårets sesongavslutning sikret Ringsaker opprykket etter Grue rotet bort serieledelsen på overtid. Så her er ingenting avgjort! At Elverums A-lag har viktig kamp i bunnstriden i 2. divisjon samtidig som Elverum 2 er heller ikke uten betydning. 

Det er verdt å minne om at A-laget før årets sesong stod med nedrykk fem år på rad. Med totalt 473 (!) baklengs. Det er bare å ta av seg hatten for jobben Frode og gutta har lagt ned!

Foto: Fotograf Hasselgren


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.