Vegard Fikke utnevnt til æresmedlem i Stange Sportsklubb

Postet av Stange Sportsklubb den 22. Mar 2019

Siden Stange Sportsklubb ble stiftet i 1904 har klubben hatt en rekke ildsjeler som har gjort at klubben eksisterer den dag i dag. Noen få av ildsjelene, 23 i tallet, har utmerket seg spesielt og blitt hedret med tittelen æresmedlem. 21. mars 2019 fikk Stange Sportsklubb sitt 24. æresmedlem.
 
Vegard Fikke ble foran klubbens årsmøte hyllet av styreleder Erik Hager og de øvrige fremmøtte for sin innsats for klubben i over tjue år. I alle disse årene har Vegard stått på og lagt til rette for at små og store får utøve idretten de elsker på best mulig måte. Dette til tross for at han ikke har hatt egne barn i klubben på flere år. For Vegard er det en selvfølge å ta ut ferieuke for å bidra under klubbens fotballskole, og ellers setter han opp treningstider, har ansvar for kampoppsett, merking av baner, tar ansvar for klubbens dommere, styrer lyd og lys, jobber med Talentcup og garantert en rekke andre oppgaver som forfatter av denne teksten ikke har fått med seg. For Vegard er et ja-menneske som aldri sier nei til Stange Sportsklubb og bidrar der han kan. Han har gjentatte ganger uttalt at han gleder seg til å bli pensjonist, for da kan han bidra enda mer!
 
Vegard ble av avtroppende styreleder Erik Hager trukket frem som et prakteksemplar av et menneske. En ekte ildsjel som alltid er blid, positiv og bidrar til at barn og unge skal føle trygghet, mestring og glede. Klubben er stolte av å presentere Vegard Fikke som klubbens nyeste æresmedlem!
 
Gratulerer så mye Vegard, Stange Sportsklubb er evig takknemlig for alt du har gjort og gjør for små og store i klubben!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.