Innebandy også for GJ11 fra 11. november kl. 17

Postet av Stange Sportsklubb den 29. Okt 2020

16:11: F.o.m onsdag 18. november blir GJ11 sine treninger på bane 4. GJ7 og GJ9 spiller på andre banehalvdel. Vi fortsetter med treninger for GJ11 etter god oppslutning.

GJ11 er hovedsakelig for gutter og jenter født i 2009-10, men det åpnes opp for deltakelse fra barn født også i 2007-08. Om spillere født i 2007 eller 2008 ikke har et eget tilbud kan det fra Innlandet Bandyregion gis dispensasjon for deltakelse i turneringer. Om det er stor nok interesse for å opprette et GJ13-lag vil vi gjøre det.

Vi forholder oss til de enhver tid råd/anbefalinger og bestemmelser fra myndighetene og idrettens organer for gjennomføring av aktivitet, samt Stangehallens retningslinjer. Slik situasjonen er nå kan foreldre dessverre ikke være tilskuere under trening.

Det er mulig å prøve ut innebandy uten å være medlem. Totalt kan man delta på fire treninger før innmelding. Vi er nødt til å registrere oppmøte til alle treninger for smittesporing.

Det er en stor interesse for innebandy i Stange, men for å sikre et godt og stabilt tilbud over tid er det viktig med voksenpersoner som vil bidra som trenere, lagledere og etter hvert et gruppestyre. Ta gjerne kontakt med Espen om du vil bidra med noe:

Daglig leder Stange Sportsklubb: Espen Andreas Borgersen, tlf: 40 48 36 29, e-post: dagligleder@stangesportsklubb.no

Vi har utstyr til utlåns. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.