Besøk fra HamKam 1. oktober

Postet av Stange Sportsklubb den 30. Sep 2019

Tirsdag 1. oktober kommer HamKam med spillere og trenere på besøk i Stange idrettspark. Vi setter stor pris på at HamKam, i en hektisk og avgjørende fase av sesongen, prioriterer å besøke oss for å dele kunnskap med våre trenere og spillere.

De lagene som skal trene med HamKams spillere møter 16:45 foran klubbhuset. Treningsøkt fra 17-18:30. Fra 18:30 er det mulig for alle å bli bedre kjent med HamKams spillere for alle. Husk autografblokk og selfiestang.

For trenere er det trenerforum i klubbhuset fra 17-18:30 etterfulgt av demoøkt med Chris Twiddy.

Kvelden avsluttes med våre 2007-gutters kamp mot Rena 19:30. Gutta, som har hatt en meget positiv sesong, fortjener en god heiagjeng på tribunen!  

Markus Solbakken er en av HamKams profiler som tar turen til Stange idrettspark 1. oktober.
Foto: Robert Ulven Kvålshagen



Seks J12-spillere tatt ut til sonelag

Postet av Stange Sportsklubb den 25. Sep 2019

Uttakstreninger til sonelag for 2019/20 er nå gjennomført, og våre representanter fra J12 kom videre med seks spillere i sonetroppen! Det er halvparten av laget spillere. Ingen klubber har med flere etter høstens soneuttak.

J12 har hatt et veldig godt år hvor de i høst er serieleder og ubeseiret i 2. divisjon for 13-åringer. Norway Cup ga også flere positive opplevelser med bl.a. seier over Skeid i en forrykende avslutningskamp.

Troppen i sin helhet:
https://www.fotball.no/kretser/indre-ostland/spillerutvikling/sonelagene/sone-hamar/j2007-hamar/#Toppen 

Bra jobba jenter, og bra jobba Erik, Thale, Jan Erik og alle andre som bidrar rundt J12!




Åpent medlemsmøte om Stange Sportsklubbs strategiarbeid

Postet av Stange Sportsklubb den 19. Sep 2019

Vil du være med å påvirke hvordan Stange Sportsklubb skal se ut i fremtiden? 

Hvilke verdier er og skal være sentrale for SSK? 

Hvilken retning tenker du klubben bør gå? 

Vi ønsker dine tilbakemeldinger i klubbens videre strategiarbeid, og ønsker deg hjertelig velkommen til klubbhuset 22. oktober kl. 18.00!

For å hjelpe oss alle i gang med klubbens strategiske arbeid kommer Martin Hylland og Pål Erik Heimstad fra Hedmark Idrettskrets. Syns du ikke "strategisk arbeid" høres veldig sexy ut? Sexy eller ikke, dette er en unik mulighet til å påvirke klubbens fremtid. For at Stange Sportsklubb skal være suksessfulle i fremtiden må vi sammen skape en retning. Da må vi også vite hvor vi står i dag og hva som er klubbens styrker og svakheter.

Vel møtt!

Slik ser Stange Sportsklubb og Stange idrettspark ut i 2019. Hvordan ønsker du fremtiden skal se ut?

Foto: Fotograf Hasselgren